Gemenc Nagydíj

ALISCA BAU 50. Gemenc Nagydíj

2024. július 12-13.

Bemutatjuk támogatóinkat: Tarr Kft. Szakasz névadó szponzor

2024. június 12.

Bemutatkozik a TARR!
100%-ban magyar tulajdonú telekommunikációs szolgáltató vagyunk 8 megye több mint 420 településén, jelenleg 17 értékesítési ponttal és folyamatosan bővülő viszonteladói hálózattal.

Hálózatunk szinte 100%-án szupergyors giganetet tudunk biztosítani.

Tv kínálatunk széles választékának nagyobb része HD minőségben érhető el, melyhez TARR Mobiltv elérés is kapcsolódik, azaz lehetsz otthon, akár úton, kedvenc műsoraidról nem kell lemaradnod.

Telefon csomagok helyhez kötött és mobil is előfizethető. Szolgáltatásaink mellé készülékeket több tízezer Ft kedvezménnyel is megvásárolhatsz, és TARR PAKKban havidíj kedvezményben is részesülhetsz. Otthonodban a vezetékes internet megosztására kiváló mesh eszközöket kínálunk, így a több emelet, vastag falak, távolságok már nem árnyékolják be a szolgáltatás minőségét.

Élen az ügyfélkezelésben!
2024-ben a Tarr a „Kiváló kiszolgálás” programban telefonos, elektronikus és személyes ügyfélkiszolgálás kategóriákban is aranyérmesek lettünk.
Műszerészeink kiváló szaktudással és empátiával fordulnak az ügyfelekhez. A gyors és pontos bekötés, javítások ügyfeleink elköteleződését nagyban meghatározzák, így ez kiemelten fontos számunkra.

Büszkék vagyunk társadalmi szerepvállalásunkra, a helyi és vidéki közösségek rendezvényeinek támogatására.

Kedvencünk a 1223. Ezen a díjmentesen hívható telefonszámon még hétvégén is elérhetsz bennünket, kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseidre. Ha már ügyfelünk vagy online térben TARR ügyfélkapud is rendelkezésedre áll a gondtalan és sorban állás nélküli ügyintézés céljából, csak kattints a tarr.hu weboldalunkra és máris elérheted.

https://www.tarr.hu/lakossagi/fooldal

 

Kiemelt támogatóink:

Támogatóink: