Gemenc Nagydíj

ALISCA BAU 50. Gemenc Nagydíj

2024. július 12-13.

Erős lengyel csapatot várunk Szekszárdra

2022. május 06.

Nagy esélyesekkel érkezik a HRE MAZOWSZE SERCE POLSKI csapata!

A Lengyelországban bejegyzett UCI Continental Team besorolású csapat több olyan versenyzővel is érkezik, akik korábban a World Tour soroztban is szerepeltek.

Korábban már bemutattuk Alan Banaszeket, aki idén már megnyerte a 2.1-s besorolású Thaiföldi Körversenyt, szakaszt nyert és végül megszerezte a pontversenyért járó zöld trikó a szintén 2.1-s Belgrád Banja Luka versenyen. Nem mellesleg volt ő már pályán pontversenyben Európa Bajnok 2017-ben és országúton U19 korcsoportban szinten Európa Bajnok 2015-ben. 2016-ban szakaszon második lett az UAE Tour-n, 2017-ben pedig szintén szakaszon 2. lett a Coppi e Bartali, valamint a Tour de Lavenir versenyeken.

A csapattal érkezik még Jakub Kaczmarek, aki megnyerte az idei 2.1-s Belgrád Banja Luka összetett versenyét, de emellett még 6 nagy győzelemmel büszkélkedhet.

Jó esélyekkel jön hozzánk még Marcell Bugoslawsky, ő 4 nagy győzelmet szerzett már, valamint Norbert Banaszek (3 nagy győzelemmel) és Adam Banaszek (2 nagy győzelemmel).

Vajon hogyan működik majd a Mazowsze vonata Szekszárdon? Folytatják nálunk a nagy győzelmek sorát – lesz aki megállítja őket?

Hamarosan kiderül!

2022-07-16-17, Szekszárd, Gemenc GP.

Írd a naptárba, gyere Szekszárdra!