Gemenc Nagydíj

ALISCA BAU 50. Gemenc Nagydíj

2024. július 12-13.

Aliscabau és a Gemenc Nagydíj

2022. április 08.

 

A negyvennyolcadik alkalommal kiírt Gemenc Nagydíj (korábban Gemenci Nagydíj) hivatalos fő támogatója az Aliscabau Zrt. Így a versenyünk hivatalos neve: Aliscabau 48. Gemenc Nagydíj.

A vállalat jogelődje az Aliscabau Építő Kft. 1991-ben alakult, és a kezdetektől fogva támogatja a szekszárdi kerékpársportot. Korcsmár István, a cégvezetője rendkívül elkötelezett a sportággal szemben, 1991-1997-ig a Szekszárdi Szövetkezeti Spartacus kerékpáros szakosztályát támogatta felszerelésekkel is. 1998-ban a Gemenci Nagydíj támogatója lett, majd az új évszázad kezdetén kiemelt szponzora lett a sporteseménynek. Napi szakasz, kritérium verseny viselte büszkén a nevét. 2005-ben aztán fő támogató, névadó szponzor lett, az egész verseny viselte a nevét.

Az idei évben kiállítással készülünk megemlékezni a nagy múltú versenyről, melyen mindenképpen helyet kap majd az Aliscabau Zrt. is. 2022-ben a versenyben vezető versenyző kék trikót visel majd, ezzel is tisztelegve támogatónknak, aki több mint három évtizede aktív részese a versenyünknek.

 

Köszönjük szépen!