Gemenc Nagydíj

ALISCA BAU 48. Gemenc Nagydíj

2022. július 16-17.

Adam Hansen-nel érkeznek a graziak!

2022. március 03.

A WSA-KTM Graz, Adam Hansen és csapata:

Az osztrák UCI Continental Team bejegyzésű sor is nyerni jön Szekszárdra. Az előnevezésben és remélhetőleg a helyszínen olyanokkal is találkozunk akiket eddig csak a TV-ben láthattunk:

Adam Hansen, 29-szer indult Grand Tour versenyen, nyert szakaszt a Vuelta a Espana-n 2014-ben, és a Giro d’Italián is 2013-ban. Volt még egy Vuelta a Espana szakaszon elért harmadik helye 2013-ban és 2010-ben ő nyerte a 2.1-s kategóriájú Ster Elektrotoer versenyt. Igazi GC menő, a többnapos versenyek specialistája.

Adam Hansen video

Daniel Auer neve mellett is komoly eredmények szerepelnek: tavaly 2. lett a Székelyföldi körversenyen és szakaszt nyert a Belgrád – Banja Luka versenyen és nyert szakaszt a  Giro della Regione Friuli Venezia Giulia-n is. 2019-ben 3. lett az Európai Játékokon, megnyerte a V4 Special Series-t, valamint 2018-ban ő nyerte a GP Kranj-t, és 2. lett a GP Izolán. 2017-ben szakaszt nyert a Le Triptyque des Monts et Chateaux versenyen és 2016-ban másodikként ért célba az Osztrák Körverseny 6. szakaszán. Auer sprinter – ha a mezőny együtt érkezik Szekszárdra, biztosan az elsők között láthatjuk őt a Béla király téren sprintelni.

Valentin Götzinger a tavaly előtti osztrák bajnok is érkezik a csapattal, nagyon jó időfutam menő, és egynapos specialista.

Felix Ritzinger igazi időfutam menőként második lett a tavalyi osztrák Időfutam Bajnokságon és a GP Slovenián is, valamint 2019-ben szakaszt nyert a Székely Körversenyen.

Igazán ütőképes csapattal érkezik a grazi gárda – nyerni jönnek Szekszárdra.

Gemenc GP. 2022. Július 16.-17. Szekszárd

Írd a naptárba, gyere Szekszárdra

Támogatók